Marc Ecko:

Een favoriete merk kleding van mij is marc ecko.

Dagelijks draag ik liever een t-shirt en een gewone jeans. Ik draag me altijd wat de gelegenheid brengt. Je gaat geen spijkerbroek en een polo dragen bij een galafeest.

Ik vind marc ecko geweldig. Hun kleding stijl is vooral urban, wat ik liever draag. Het is geen super duur merk. Ik vind hun prijzen redelijk. Voor een t-shirt of polo betaal je 35 tot 40 euro en voor een jeans betaal je tussen de 80 en de 100 euro. Ze hebben ook een kleding lijn voor vrouwen genaamd RED. Ze hebben ook een paar dochters merken waaronder G-unit en Zoo york.

Het leukste wat ik vind van marc ecko is hun horloge lijn. Ik heb er zelfs twee van en ik zal in de toekomst nog meer bij mij collectie toevoegen.

voor meer informatie kijk op http://www.shopecko.com/home/index.jsp

Makaveli:

Een kleding merk die ik echt niks aan vind is makaveli. Het is de kleding lijn van tupac shakur. Hij is een bekende rapper, maar jammer genoeg die niet meer leeft. Net als marc ecko heeft makaveli een urban stijl.

Waarom ik makaveli niks aan vind is, omdat elke jaar brengen ze een collectie uit met de zogenaamde smaak van tupac. Maar tupac leeft niet meer. Dus iemand anders beslist wat er in die lijn komt en ik vind dan dat hij of zij niet echt weet wat tupac op die moment leuk vind. Het gedachte van makaveli vind ik nep.