Dit was het dus...

8 weken lang heb ik deze course gevolgd, ik ga er dan nu echt een einde aan maken. Als laatste post voorlopig post ik reflecties van mijn laatste opdrachten. Wie weet, misschien ga ik ooit nog door met deze blog.

Pecha Kucha

Mijn Pecha Kucha... Ik heb me van te voren erg druk gemaakt over deze opdracht. vooral de laatste twee agen zat ik paniek aan de opdracht te werken, denkend dat mijn presentatie niet voldoende zou worden. Ik heb ten eerste geleerd eerder te beginnen met de opdracht...

De presentatie ging uiteindelijk toch goed. ik heb 20 dia's goed in elkaar gezet en er een fatsoenlijke presentatie bijgegeven. Ik heb ook feedback ontvangen, die ik hier nu wil gaan behandelen. Ten eerste zijn mijn dia's  niet consistent. Ik had meer overeenkomsten tussen de dia's moeten maken. Ten tweede kon mijn houding en spraak iets beter. Ik nam vaak pauzes en stond er gebruikte niet echt goed handgebaren.

Ik heb geleerd dat je jezelf op velen manieren kan presenteren, dat mij duidelijk werd bij de pecha kucha's van de andere mensen. Ik heb ook geleerd dat je een consistente stijl moet doorvoeren, als je echt goed wil overkomen. Daarbij heb ik ook geleerd dat ik me niet teveel moet stressen voor een opdracht en er gewoon voot moet gaan ;)

 

Merk Redesign

Vorige week hadden we een presetatie van het redesign van ons nieuwe merk. We hebben daarbij het ik-merk van Robin en mij gecombineerd en op basis daarvan strategieën ontwikkeld en een prototype van de website. het was een leuke opdracht. Als kritiek op onze presentatie kregen we te horen dat we teveel over de website zaten te praten en minder over het doel van ons merk. Dit hebben wij later aan ons verslag nog veranderd. Als persoonlijk kritiek kreeg ik dat ik aan mijn houding moet werken, iets wawar ik hopelijk nog flink verbetering in kan brengen bij volgende presentaties. We hebben uiteindelijk heel wat geleerd over hoe je twee merken kan combineren en kan verkopen aan werkgevers. Overigens, op de blog van Robin is de homepage te zien, misschien dat ik die zelf ok nog post hier binnnenkort.