Hoi,

 

Mijn update van vanavond is vrij klein. Vandaag had ik een verjaardagsfeest en heb ik dus niet zoveel kunnen doen als ik wou. ik heb echter veel schetsen klaarliggen en ga morgen een grote update maken waarbij ik hopelijk het grooste deel van het merk-ik verslag online kan krijgen...

Hier zijn wat collages die ik heb gemaakt van foto's. Ik heb de foto's zelf moeten maken, maar ik heb ook van mijn foto's van 2 jaar geleden gebruikt van tijdens mijn schoolreis door Griekenland. ik vond het zonde deze niet te gebruiken, een paar passten goed bij mijn eigenschappen.

Collageempahty copy

Hier mijn foto's bij het begrip 'empathy'. De foto linksboven is een kruis in een klein bloemperkje wat wel een moei gevoel gaf. De foto links heeft kaarten van allerlei kleuren bij elkaar hangen, wat wel past bij het gevoel. De foto rechts heeft 2 stukken geel bij een rivier, wat het gevoel geeft dat de twee stukken verwant zijn. de onderste 2 foto's komen van mijn Griekenlandreis 2 jaar geleden. Beiden foto's geven een warm gevoel aan.

Collageclosedness copy

Hier zijn mijn foto's van 'closedness'. Al deze foto's geven een gesloten gevoel. Of het nu een donkere afgebroken toren is, een houten wiel dat eenzaam in een beekje ligt, of het stukken rails die een gesloten gevoel geven.

Collagetrust copy

Mijn foto's van Trust. De teddyberen linksboven geven het gevoel van vertrouwen door bij elkaar te zitten. De foto's op de tweede rij geven een rustig beeld, van een boerderij of park. deze plaatsen geven een dorpsgevoel, iest waar ik aan denk bij het woord 'vertrouwen'. De kerk en zijn stevige degelijke bouw rechtonder hoort hier ook bij. Tenslotte een foto van de huiskamer linksoneder. De compositie van de kamer vond ik geschikt, alles leek bij elkaar te passen en op elkaar te steunen, zoals bij vertrouwen het geval is.

CollageImaginative copy

Hier zijn mijn foto's bij 'imaginative'. De bovenste drie foto's geven allemaal een open gevoel. Water en lucht zijn de twee elementen die uitstekend bij verbeeldingskracht passen. Ze zijn beiden open en lijken oneindigend, net als onze fantasie. De onderste twee foto's heb ik 2 jaar geleden gemaakt in Griekenland. het is een land die veel verbeeldingskracht van je eist om de schoonheid van het land te kunnen waarderen. De tempel rechtsonder bijvoorbeeld is kapot, maar emt wat verbeeldingskracht kan je er wat moois van maken.

Gezien ik nog niet helemaal klaar ben met het photshoppen van enkele foto's wacht ik met het uploaden van de foto's tot morgen. ik geef dan ook een reflectie van de opdracht.