Mijn tweede update vandaag...

Tot mijn frustatie merk ik dat blogupdates nog steeds random verwijderd worden of gewoon niet opdagen op ipernity. Kijk dan ook vooral naar mijn documenten a.u.b., daar staan alle beschrijvingen bij die ik mijn blog vertel over de opdracht. Afijn, ik hoop dat deze problemen eindigen...                     

Ten eerste kan je de 100 vragen nog een keer terugvinden in mijn documenten, ze staan ook overgetypt in mijn blog, nu kan je de handgeschreven vragen bekijken. Waarom ik dit upload? Zodat ik het gevoel heb een reden te hebben gehad al die vragen 2 keer op te schrijven...

Vanavond laat ik vier uitgewerkte afbeeldingen zien die eigenschappen afbeelden. Je weet dat ik zo iets al is een keer eerder moest doen, maar nu doe ik het met letters i.p.v. met blokjes.

Trust in letters/vormgeving

Dit is de weergave van Trust. Ik heb een normaal lettertype gekozen, omdat bij Trust ik denk aan dingen die normaal voor ons zijn en waarbij we ons gewoon voelen. Ik heb redelijk zachte kleuren gebruikt, wat ik wel vond passen bij Trust.

empathy in letters/vormgeving

Dan is er nog de weergave van empathy. Ik vond daarbij een sierlijk lettertype wel op z'n plaats, gezien het na mijn mening wel gevoel uitstraalde. Voor diezelfde rede heb ik voor rode/gele kleuren gezorgd.

Closedness in letters/vormgeving

Dit is wat ik heb gemaakt met het eigenschap geslotenheid. De letters zijn stevig, zwart, en dicht bij elkaar om het een gesloten indruk te geven. Daarbij heb ik een achtergrong gemaakt, die een zwarte omranding in cirkelvorm heeft die licht wordt in het midden. Deze achtergrond geeft de indruk dat de letters als het ware gesloten zijn in de donkerheid.

Imaginative in letters/vormgeving

Dit maakte ik met het eigenschap imaginative. Ik heb dit keer gekozen om vooral de kleur blauw te kiezen, gezien het een open kleur is, en openheid in verband staat met verbeeldingskracht. Ik heb het woord in tweën gedeeld in een deel laten reflecteren in water. Het is moeilijk uit te leggen, maar   water is iets waar ik gelijk aan denk bij verbeeldingskracht, waarschijnlijk omdat het ook zo open is en allerlei vormen kan aanmenen, of zoiets...

Weer een leuke opdracht, lekker met dingen spelen in photoshop. ik weet nu weer iets meer over mijn eigenschappen. gezien deze afbeeldingen afwijken in gevoel van mijn afbeeldingen van mijn blokjes.