NEDERLAND HEEFT MEER AMBTENAREN DAN KROKETTEN, UNIEK IN DE WERELD EN LEUK VOOR DE TOERISTEN.
Re-integratie na een hersenbloeding is niet onmogelijk maar wordt onmogelijk gemaakt door een enorme overdosis aan onnozelheid bij de diverse autoriteiten.

Hoe krijg je een psychose ?
Waarom gebruiken sommige apothekers hun toch al zo zieke cliënten als medisch proefkonijn ?

Van sommige medicijnen is alleen de verpakking echt, de rest is zeg maar "flauwekul", hartstikke nep dus, logisch dat sommige cliënten psychoses krijgen, of erger nog ...... overlijden...!

Zo'n dertig duizend mensen sterven elk jaar weer omdat ze hun medicijnen niet krijgen, of niet de goede medicijnen.
Zelfs mét een verklaring van medische noodzaak, weigeren sommige Apotheken cliënten hun MEDISCH NOODZAKELIJKE medicijnen te verstrekken...!

Dat sommige apotheken aan iedereen huismerk / surrogaat / tabletten verkoopt roept bij mij vraagtekens op, dus vandaar dat ik maar eens mijzelf ben gaan afvragen waarom MEDISCH NOODZAKELIJKE MEDICIJNEN soms niet verkocht - mogen - worden,

Want waarom anders weigeren door de huisarts voorgeschreven medicijnen te verstrekken, daar moet een apotheek toch een goede reden voor hebben.......
Er werken bij sommige apotheken wel steeds andere mensen, met regelmaat zie je daar ander personeel.... dat zegt genoeg dacht ik zo ......

Wat ik nog steeds niet begrijp en mij afvraag is; hoe lang accepteren mensen dat nog ?
Als de overheid participatie zo predikt dan zou er eerst eens gezorgd moeten gaan worden dat mensen hun goede / dus voorgeschreven medicijnen verstrekt krijgen anders wordt participeren (pff weer zo'n mode woord..) wel erg moeilijk....

OVER RE-INTEGRATIE NA EEN HERSENBLOEDING;
Dat wordt je gewoon onmogelijk gemaakt als je een dagtaak hebt aan zorgen dat je de goede / juiste medicijnen krijgt, en het verplicht aflopen van duizend en één loketten.

Re-integratie na een trauma, een CVA, hersenbloeding of infarct is niet onmogelijk maar wordt gewoon onmogelijk gemaakt.
Dat vanwege een enorme ontzettende onnozele bureaucratie en onbegrip, en niet te vergeten, een ontzettende enorme praktisch onmogelijke hoeveelheid aan loketten, waar je dan langs moet voor dat je weer enigszins een beetje normaal in de maatschappij mag en kan meedraaien.

Ik heb zelf een hersenbloeding overleefd dus ik weet waar ik over praat, ik heb dat zelf allemaal meegemaakt, of mee moeten maken, zo leuk vond ik dat niet.
Ik zou met menig ambtenaar of apotheker nog wel eens een hartig woordje willen praten zeg maar.....

Wat ik wel een hele leuke opmerking vond; Nederland heeft meer ambtenaren dan kroketten, dat is uniek in de wereld en bovendien leuk voor de toeristen.

Nederland heeft naar schatting zo'n 500.000 ambtenaren, in totaal werken er bijna één miljoen mensen ...!!!! in de publieke sector, en die moeten allemaal bezig gehouden worden.............

Nederland is echt het land van de DUIZEND EN ÉÉN LOKETTEN....

Re-integratie van een supertrucker, leven na een CVA, of je leven opnieuw opbouwen na een hersenbloeding, je moet het maar durven..........
Een loket waar ik gewoon de door mijn huisarts voorgeschreven medicijnen kan afhalen bestaat blijkbaar nog steeds niet.
Dat zou het leven ook wel iets te makkelijk maken..............

Ik zou huismerkmedicijnen moeten gaan slikken terwijl bekend is dat je daar enorme psychoses van kunt krijgen. (dat is puur vergif).
Je leest of hoort wel eens dat mensen hun hele gezin uitmoorden en daarna zelf moord plegen.

Belachelijk dat sommige apothekers hun cliënten als proefkonijn gebruiken om medicijnen uit te proberen.
Publicaties daar over worden angstvallig stilgehouden, de economische belangen zijn te groot.............