De Nederlandse kennis-economie wordt met één pennenveeg op jarenlange achterstand gezet.

Een minister (eigenlijk sinister) van volks(on)gezondheid welke de gezonde en hoogontwikkelde Nederlandse wetenschappers en medicijn-onderzoekers en laboratoria na jarenlang wetenschappelijk onderzoek met één pennenveeg failliet verklaard.

In plaats daarvan worden vrachtwagenladingen goedkope maar wel vreselijk ongezonde surrogaat tabletten besteld in landen als India en China.
Nederlandse Apothekers worden verplicht deze placebo's aan haar en hun klanten te verstrekken (lees op te dringen) waarmee mensen ongemerkt heel langzaam nog zieker en ongezonder worden.

Als de Nederlandse overheid een bedrijf zou zijn waren ze al lang failliet gegaan en zouden de aandelen niets meer waard zijn.
De Nederlandse overheid is een miljarden bedrijf, maar wel geleid door amateurs.
Dat zal in de toekomst nog veel meer problemen gaan geven aangezien kennis en talent al jarenlang het land uit gejaagd wordt.

Als er nu gepraat wordt over agressie in de zorg zal dat niemand verbazen, heel aannemelijk dus als door (huis)artsen voorgeschreven medicijnen niet verstrekt mogen worden.
Als in plaats daarvan - en nu zeg ik het heel voorzichtig - worden placebo's dan wel surrogaat medicijnen / tabletten verstrekt, iets wat bij niemand sympathie zal opwekken.

Klantvriendelijkheid was vroeger een heel normaal Nederlands woord maar schijnt al jarenlang in geen enkel vocabulair meer voor te komen.
De ziekenhuizen worden dankzij dit kansloze beleid wel steeds voller, maar dat is dan juist weer één van de weinige bedrijven die graag mensen naar huis sturen.........


OVER DE HANDEL IN HUISMERK MEDICIJNEN EN HUISMERK PRODUKTEN


De omvang van de handel in huismerk produkten zoals huismerk medicijnen is wereldwijd zo'n vijf en dertig miljard US Dollars. Ja U leest het goed ; 35 miljard US Dollars.

De grootste huismerkproducenten wereldwijd zijn (mag ik niet noemen)..................
Van medische diagnoses stellen hebben ze totaal geen verstand. De fabriek waar dit alles geproduceerd wordt staat in India en is eigendom van *** Industries.

Marktkenners vertellen dat de groeipotentie voor deze produkten enorm is vanwege een opkomende middenklasse in landen met sterk groeiende economieën.

Ook wordt alles gedaan om prijsdalingen te voorkomen ..............

De fabrikant voor huismerk produkten, zoals huismerk medicijnen verwacht door investeringen in nieuwe afzet kanalen de komende jaren enorm veel winst te gaan maken.

Ook heeft dit bedrijf een zeer groot aandeel in de produktie van KINDERVOEDING.

Er worden op het moment dat ik dit schrijf fabrieken gebouwd in China en India.

De werkelijke voedingswaarde van huismerkprodukten en de geneeskundige werking van huismerkmedicijnen zijn nihil.
Ik heb de analyse rapportage gezien, mij is nadrukkelijk verboden deze te publiceren.

Zelf heb ik pschychoses en zeer ernstige hallucinaties gehad na het slikken van huismerkmedicijnen.
Veel van mijn lotgenoten zijn al helemaal gestopt met het slikken van medicijnen.

Dat veel mensen alsnog sterven binnen twee jaar na het overleven van een zeer ernstig trauma zoals een CVA , hersenbloeding of hartaanval is dus zeer verklaarbaar.

Helaas zijn publicaties daar over nadrukkelijk verboden.