Een aardige feature van ipernity ten opzichte van Flickr is de voorpagina, dat kan je een beetje als de homepagina van een kleine website beschouwen.

Wat ik tot nu toe gemerkt heb is:
- Onder de reeks nieuwe foto's is een foto van collage van foto's uit een album. Dit album is het 1e album in je albumlijst. Als je een nieuw album aanmaakt komt die als 1e in je albumlijst te staan. Dit is makkelijk aan te passen onder organiseren. Zat je daar op het tabblad albums een ander album als 1e neer dan verschijnen de foto's uit dat album op de voorpagina.

- Berichten, het laatste bericht komt bovenaan te staan. Wijzig je een ouder bericht dan krijg je de keuze om de datum aan te passen. Als je dat doet dan krijgt die de status van nieuw bericht en komt weer bovenaan te staan.

- Onder berichten kan je favorieten neerzetten. Dit zijn je eigen foto's. Dus als je bij een eigen foto het aan favorieten toevoegen gebruikt dan komt dat bericht onderaan te staan.

Her en der zijn wat kleine dingetjes die je kan fijntunen.. je kan bijvoorbeeld de albums en berichten weglaten en 1 foto als favoriet nemen, dan blijft die foto permanent als vaste foto op je homepagina staan.