Voor de 3D opdracht heb ik een boek uitgezocht van 3D tekengingen. ALs je hier lang naar staart komt er een 3D foto naar boven. Deze foto's bestaan uit twee verschillende foto's die door elkaar heen zijn gedrukt. Hierdoor ontstaat er een 3D beeld. Omdat dit een boek is moet ik er een foto van maken en deze hier op de site zetten. Deze komt nog.

Voor 2.5D heb ik de clip van Fergie gekozen. Hier staat al een link van op mn site. In deze clip wordt gebruik gemaakt van platten voorwerpen waardoor er 3D onstaat. Het heeft iets weg van een kijkdoos en ik vind het een erg goed voorbeeld van 2.5D. Het is echt een erg mooie clip vind ik! Heel leuk gemaakt.

Voor 2D heb ik een kaart uitgekozen van een kunswerk. Ik weet niet door wie het is gemaakt maar het is wel een bekende. Het lijkt een beetje op Popart. Het is een kader uit een stripverhaal vergoort afgebeeld. Een striptekening dus. Ik heb deze gekozen voor 2D omdat het een erg platte indruk geeft. Er wordt niet gebruikt gemaakt van diepte door middel van kleur. Het zijn vlakke gevult met een enkele kleur tint. Hierdoor is er geen diepte te zien. Ook hier van moet ik een foto maken en deze nog toevoegen.